نکاتی که پدران دختر دار بایستی بدانند
به جرات می توان گفت که همگی مردها امید دارند روزی پدر شوند . دختر یا این که پسر بودن فرزند به واقع برای پدر و مادر فرق نمیکند . ولی معمولا می شنویم که پدر علاقه شدید و خاصی به دخترش دارد و نگاه های سرشار از عشق او را همه از همان روزهای تولد میبینند .
آیا واکنش پدر نسبت به فرزند دختر یا پسرش متفاوت است؟
این مسئله در بین همه مردان یکسان نیست و در درجه اول به دوران کودکی خود او بر میشود . برخی از مردان تصور می نمایند که میتوانند در آینده پدر خوبی برای یک دختر باشند و تیم دیگر خویش را پدری ایده آل برای یک پسر میدانند . ولی به آن معنا نیست بابا که منتشر تولد پسری است و بعد از سونوگرافی متوجه شود به زودی صاحب دختری می شود نتواند پدر خوبی باشد .
روش رفتار مردها در مقابل فرزند دختر یا این که پسر , متفاوت است . به همین بهانه است که هیچ یک از ما تا موقعی که نوپا نداشته باشیم , نمی توانیم بفهمیم چه والدینی هستیم . البته به هر حال بایستی بدانیم که نوازش , ابراز محبت و گفتن کلمات محبت آمیز در رشد بچه بسیار دارای اهمیت است .
علاقه شدید مردان به داشتن فرزند پسر , به رابطه آن ها با جنس مونث بر میگردد . چنانکه می بینیم پدرانی که تمایل دارند فقط دختر داشته باشند . معمولا ترس از اینکه فرزندشان حریف آن ها شود , در وجودشان صورت گرفته است . ولی باید گفت که این رفتارهای افراطی کم کم به چشم میخورد .
آشنایی پدر از حالات زنانگی دختر یکی از مسائل بسیار مهم و حائز اهمیت است
نگاه ارزشمندانه به خانم ها و تاثیر آن در رابطه پدر و دختر
درباره پدر دختری این مسئله یکی نکات دوچندان مهمی است که در این باره بایستی مدنظر داشت . امروزه خانم ها به تحصیلات عالیه می رسند , در شغل های مهمی مشغول به کار میگردند , در معاش اجتماعی دوچندان برنده میباشند و . . . کهاین نکته می تواند تا حد متعددی نگرانی پدر و مادر را در مورد آینده دخترشان برطرف نماید . ولی نمی تواند تنها دلیل این علاقه شدید باشد . با این وجود , تصوراتی می باشند که در زندگی همه ما سایه افکنده است .
دختربچه ها شیرین تر و نازتر هستند و خویش را بیشتر پیش پدر محبوب و لوس می نمایند و در یک کلمه بسیار مورد علاقه پدر می باشند . ناز و نوازش پدرانه نسبت به دختر برای تمامی آشناست و بابا همت داراست تا غایت عشقش را به پرنسس کوچولو ابراز نماید . اما توجه داشته باشید . اگر محدودیت هایی برای کوچولوی نازنین که از 20 – 18 ماهگی همت می نماید ناز بیاورد , قائل نشویم , مشکلاتی در آتی پیش خواهدآمد . به عبارت دیگر , برای این که او را برای رابطه با دیگر مردان در آتی مهیا کنیم , از همین الان باید فاصله هایی را در لحاظ بگیریم .
اعمال محدودیت در این پیوند شیرین
بابا باید با صحبت و رفتارهای صحیح این مسئله را مدیریت نماید . دختربچه ها در یک برهه زمانی آرزو دارند پدر را صرفا برای خود داشته باشند . آنها حتی دوست دارند مامان را هم از این ارتباط بدور نگه داراهستند ; چرا که اورا برای خود حریف می دانند . در این وضعیت پدر باید هوشمندانه بر این رفتارها کنترل داشته باشد و به وی بگوید : «من تو را خیلی دوست دارم . البته همسر مادرت هم هستم . تو نیز وقتی بزرگ شدی با مردی متناسب خودت ازدواج میکنی . »
نقش پدر در رشد شخصیت زنانه دختر
آشنایی پدر از حالات زنانگی دختر یکی مساله بسیار مهم و حائز اهمیت است . به عنوان مثال , وی باید به دخترش بگوید که زیباست , چه لباسی به او میاید , برای تولدش هدایای نظیر عروسک , گردن بند و . . . بدهد . درصورتی که دختر از سوی بابا شم آشنایی و توجه نکند و یا این که برعکس , به شیوه ای افراطی خانم ها را جنس برتر و ارزشمندتر بداند , در رشد شخصیت وی در آتی و حتی قبول جنسیت خود دچار مشکلاتی می شود .
تربیت دختر , تربیت کودک دختر
دختربچه ها در یک برهه زمانی آرزو دارند بابا را فقط برای خویش داشته باشند
جایگاه مادر در رابطه پدر و دختری
تصورات دختربچه ها از زمان نوزادی تا 3 سالگی در مورد جنس مونث , عملا به خانم های اطرافشان بر میگردد . اما معمولا تنها مرد زندگی آنها پدر است . طبیعتا مادر در شکل گیری ارتباط بابا و دختر نقش داراست , چرا که ارتباط با یکی والدین در برقراری رابطه با طرف دیگر هم تاثیرگذار است . بابا , مامان و فرزند مثلث حیاتی خانواده را میسازند . بابا نقشی جداکننده را درباره مامان و فرزندی دارد . مامان باید به همسرش اذن دهد تا وی هم به کارهای بچه رسد , حتی اگر نتواند مانند خودش به تمامی چیز مسلط باشد . وی باید به همسرش اعتماد نماید , چون اوقاتی که فرزند با پدرش تنهاست , برای آنها زیاد مهم است .
خانواده های تک والد
در اکثر موارد جدایی ها , فرزند با مادر زندگی می نماید . در این صورت , پیوند شدید مامان و دختر می تواند این خطر را در پی داشته باشد که وی همیشه پیش مادرش بماند . دختر کوچولو میتواند نقش پشتیبان را داشته باشد و مدام متعلق به مامان است که این این مسئله می تواند زمینه ساز مشکلاتی از قبیل عدم شناخت و اعتماد به نفس دراین بچه ها باشد . زیاد مهم است که معنا بابا را در قالب کلمات به بچه بیاموزیم و بگذاریم تا وجود فردی دیگر مثل خان دایی , پدربزرگ , همسر جدید مادر و . . . را به جای بابا در کنار خود مراقبت کند . بچه به پدر و مادر نیاز دارااست . آنها نقش های مختلفی در زندگی او دارند و هیچ کدام نیز نمی تواند در غیاب دیگری , جای او پر نماید .